UTBILDNING OCH RÅDGIVNING

MED FOKUS PÅ FÖRBÄTTRAD FOLKHÄLSA

 

Kreativa Köks syfte är att förbättra den psykiska och fysiska hälsan genom maten och måltiden. 

Offentlig måltid inom förskola, skola och äldreomsorg har ett gediget samhällsansvar för detta. Personer som arbetar i köken samt pedagoger behöver ibland fortbilda sig och få ny inspiration för att klara av att följa riktlinjerna i Måltidsmodellen. Vi ser helheten och har stort fokus på en trivsam måltid. Vi ser att det är en nyckel för välmående barn, ungdomar och äldre! 

Dagligvaruhandeln är under stor förändring och det finns ett stort behov av att fortbilda sin personal i kunskap om mat. Kunden blir alltmer medveten och söker inspiration och kunskap i butiken. För att möta behovet krävs fortbildning och kundupplevelser, som skapar lojala kunder. 

Företagsgrupper som vill ge sina medarbetare inspiration och kunskap kring sin egen helhetshälsa med Goda Matvanor eller ett förbättrat perspektiv på hur vi kan bli mer medvetna konsumenter som handlar både hälsosamt och hållbart, Mat För Livet.

Som privatperson erbjuder vi kostnadsfri inspiration via Zoom på fredagsmorgnar under terminerna. Vill du sedan utveckla dina matlagningskunskaper håller vi matlagningskurser online via Zoom. De kan kombineras med individuell kostrådgivning. Eller som vi säger Personlig Träning i Goda Matvanor. 

Välkommen att kika på de undersidor som kan intressera dig inom Utbildning och Rådgivning!

 

 

KONTAKTA OSS

Postadress: Dr Widerströms gata 50  129 54 Hägersten
Tel: +46-070 684 16 65

Godkänd för F-skatt
Org. nr 559116-4420

 

1