Matlagningskurs online

matlagningskurs online 

Sedan 2013 har Kreativa Kök satt matglädjen i centrum. Vårt främsta syfte är att coacha dig till att få en enklare och smidigare vardag, utan att ge avkall på kvaliteten i det du och din familj äter. Tvärtom!

Vi har tidigare coachat privatpersoner i deras eget kök utifrån önskemål och kunskapsnivå. Genom våra onlinekurser i matlagning och matkunskap kan vi nå fler och du kan fortfarande gå kursen hemma hos dig själv. 

Vi håller nu på att producera inspelade kurser, så håll ut ett tag till. Våra livestreamade kurser har vi pausat ett tag. 

Häng gärna med på våra kostnadsfria inspirationswebinar. Läs mer om de längre ner på sidan.

Några kommentarer från kursdeltagare som gått onlinekurser under pandemin och tidigare personliga coachningar:

”Du har förändrat mitt liv!”

Otroligt smart att gå kurs hemifrån och kunna arbeta med mina egna maskiner och redskap”.

”Praktiskt att gå kurs utan att behöva åka långt

aktuellt just nu

Häng med på våra morgonwebinars fredagsmorgnar kl 8.00-8.30 via Zoom. Boka dig via kontaktformuläret nedan, så skickar vi länk. Glöm inte att ange datum. 

Schema för höstterminens inspirationspuffar 2023

25 aug- Smarta och strategiska mellanmål. Mellanmålen kan användas både som uppladdning och återhämtning runt ett träningspass. Det kan även vara ett mål som håller energin lite jämnare fram till nästa huvudmål. I detta webinar tipsar Cecilia om hur du kan tänka mer strategiskt kring ett mellanmål.

29 sep- Hållbar konsument i djungeln av utbud. Det är en stor utmaning att vara konsument idag och välja rätt utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Både för att produkterna försvinner bland alla andra i butikshyllorna, samt att det kan kännas otryggt att prova nya ingredienser. Vi fastnar ju lätt i ett vanemönster.

20 okt Energismart med rätt mat och motion. Hur kan jag lägga upp mitt dygn för att orka prestera jämt under dagen? Genom att lägga en bra grund i sina mat- och motionsvanor, kan vi hitta bättre balans i vardagen.

17 nov- Vårt ekosystem med magen i huvudrollen. Vad finns det för fördelar att se vår kropp som ett eget ekosystem och kraftverk? Vi kan få större förståelse för hur vår valda livsstil påverkar vårt eget ekosystem. Vi går igenom hur vi med ganska enkla medel kan påverka det till vår fördel.

15 dec- Decembertips. Tips för jul och nyår

 

KONTAKTA OSS

Postadress: Dr Widerströms gata 50  129 54 Hägersten
Tel: +46-070 684 16 65

Godkänd för F-skatt
Org. nr 559116-4420

 

1