Matlagningskurs online

matlagningskurs online 

Sedan 2013 har Kreativa Kök satt matglädjen i centrum. Vårt främsta syfte är att coacha dig till att få en enklare och smidigare vardag, utan att ge avkall på kvaliteten i det du och din familj äter. Tvärtom!

Vi har tidigare coachat privatpersoner i deras eget kök utifrån önskemål och kunskapsnivå. Genom våra onlinekurser i matlagning och matkunskap kan vi nå fler och du kan fortfarande gå kursen hemma hos dig själv. 

Vi håller nu på att producera inspelade kurser, så håll ut ett tag till. Våra livestreamade kurser har vi pausat ett tag. 

Häng gärna med på våra kostnadsfria inspirationswebinar. Läs mer om de längre ner på sidan.

Några kommentarer från kursdeltagare som gått onlinekurser under pandemin och tidigare personliga coachningar:

”Du har förändrat mitt liv!”

Otroligt smart att gå kurs hemifrån och kunna arbeta med mina egna maskiner och redskap”.

”Praktiskt att gå kurs utan att behöva åka långt

aktuellt just nu

Kostnadsfria inspirationspuffar (webinar) hösten 2022

Häng med på våra morgonwebinars var tredje fredag morgon kl 8.00-8.30 via Zoom. Boka dig via kontaktformuläret nedan, så skickar vi länk. Glöm inte att ange datum. 

19 aug- Laga mat Smart med höjda matpriser.

Vi är nu i ett världsläge där priserna på mat stiger. De som har bäst förutsättningar för att kunna laga och äta bra mat, är de som kan, vågar och vill mer om matlagning. Det gäller att handla smart och troligen att gå över till mer växtbaserade alternativ. Många är osäkra på matlagningsteknikerna för vegetarisk matlagning eller att delvis byta ut animalier, utöver att många inte säger sig bli mätta på vegetarisk mat. I det här webinariet går jag igenom några punkter värda att lägga på minnet och lära sig för att även fortsättningsvis hålla en rimlig budget för matinköpen. Utan att för den delen ge avkall på kvaliteten. Tvärtom!

9 sep- Energismart med rätt mat och motion. Hur kan jag lägga upp mitt dygn för att orka prestera jämt under dagen? Genom att lägga en bra grund i sina mat- och motionsvanor, kan vi hitta bättre balans i vardagen.

30 sep- Skördetid! Laga och förvara höstens skördar. Vi går igenom lite olika sätt att laga nu och framförallt hur vi kan förvara mat genom olika konserveringsmetoder, för att äta senare.

21 okt- Fiskrätter på annan fisk än lax och torsk. Många upplever att de fastnar och inte riktigt har koll på hur man kan laga andra fiskarter än lax och även torsk. Vi går igenom andra fiskar som ändå är ganska lätta att hitta i fiskdisken och tips på tillagning.

11 nov- Vårt ekosystem med magen i huvudrollen. Vad finns det för fördelar att se vår kropp som ett eget ekosystem och kraftverk? Vi kan få större förståelse för hur vår valda livsstil påverkar vårt eget ekosystem. Vi går igenom hur vi med ganska enkla medel kan påverka det till vår fördel.

2 dec- Decembertips. Det blir lite tips för den stora matmånaden med recept och så!

 

KONTAKTA OSS

Postadress: Dr Widerströms gata 50  129 54 Hägersten
Tel: +46-070 684 16 65

Godkänd för F-skatt
Org. nr 559116-4420

 

1