Matlagningskurs och rådgivning online

matlagningskurs online 

Kreativa Kök jobbar med en helhetssyn för fysisk och psykisk hälsa och hållbarhet för dig och vår miljö, genom maten och måltiden. Cecilia som är vår kursledare har även ett stort intresse för fysisk aktivitet och personlig utveckling. 

Vårt huvudfokus är att laga bra mat och att värna om själva måltiden. De två tillsammans blir goda matvanor och påverkar fysisk såväl psykisk hälsa. Genom fysisk aktivitet och arbeta på vår personliga utveckling får vi ännu bättre utdelning i vår hälsa på flera plan. 

Genom våra inspelade eller livestreamade onlinekurser i matkunskap och personlig utveckling skapar vi en sund livsstil som bygger på långsiktighet. 

Vi har för närvarande 2 inspelade onlinekurser ute: Laga Smakfull vegetarisk mat på förskolan med smidiga tekniker och den helt nylanserade kursen Konsten att göra det omöjliga möjligt. Den förstnämnda för förskolekocken som vill lära sig laga god, smakfull och smidig vegetarisk mat från grunden med moderna smaker. Den andra kursen är för dig som vill bli mästare i problemlösning. Läs mer och boka här. För dig som vill ha livestreamad kurs se nedan hur du kan kombinera det med kostrådgivning online. 

OBS! Under sommaren 2024 kommer vi att lansera fler inspelade matlagningskurser inom vegetarisk matlagning och laga mat i hemmaköket utifrån ett klimat- och hållbarhetsperspektiv. I den sistnämnda kursen ingår även maträtter med kött och fisk. Fram tills att dessa är klara sätter vi upp livestreamade kurstillfällen med 1-10 deltagare. 

Är du intresserad av personlig kostrådgivning online, se nedan info!

Några kommentarer från kursdeltagare som gått onlinekurser under pandemin och tidigare personliga coachningar:

”Du har förändrat mitt liv!”

Otroligt smart att gå kurs hemifrån och kunna arbeta med mina egna maskiner och redskap”.

”Praktiskt att gå kurs utan att behöva åka långt

KOSTRÅDGIVNING online 

Med vår kostrådgivning tänker vi långsiktigt och utgår från där du är, vem du är och vilken livssituation du befinner dig i här och nu. Oavsett vad du har för mål med att skapa andra matvanor, vill vi få en helhetsbild av dig för att förstå i vilken ände du behöver börja göra förändringar. Därför handlar detta mer om en livsstilsförbättring i det stora hela än enbart vad som hamnar på tallriken och i din mun! 

Här följer ett program som vi jobbar efter. Det kan utökas med våra andra kurser i matlagning eller personlig utveckling. 

Handledningssamtal, tillgång till kostregistreringsprogram & Recept- 3 timmar, 3750 kr inkl moms.

1. Introduktionssamtal 60 min.

Vem är du och vad behöver du hjälp med?

Starta kostregistrering i programmet Nutrition Data som du får tillgång till under perioden. Där finns mängder av recept att ta del av under tiden som du arbetar själv med din livsstilsförändring. 

Du får en individuell plan att börja jobba efter.

2. Handledning videosamtal efter ca 2 veckor, 30 min.

Du får 2 recept att laga på egen hand, som vi går igenom lite extra under mötet. 

3. Handledning videosamtal efter ytterligare ca 2 veckor 30 min.

Vad har gått bra och vilka utmaningar har dykt upp?

Du får 2 nya recept att laga på egen hand60 min.

4. Summering efter 2 veckor. 60 min.

Hur långt har du kommit? Hur går du vidare nu? 

aktuellt just nu

Kampanj på Laga Smakfull vegetarisk mat på förskolan med smidiga tekniker. Nu 50% rabatt t o m 10 juni.

Boka här

Vår helt nya kurs Konsten att göra det omöjliga möjligt. Ibland känns problem övermäktiga och nästan omöjliga att lösa. I den här kursen får du skarpa tips och råd på hur du kan bli bättre på problemlösning och även förhindra att hamna i vissa av dem, genom att bland annat blir mer klarsynt. Kursledare Cecilia Walton. Detta är en kurs som går helt utanför mat och matlagning, men något som alla behöver! Du hittar mer information här.

 

KONTAKTA OSS

Postadress: Dr Widerströms gata 50  129 54 Hägersten
Tel: +46-070 684 16 65

Godkänd för F-skatt
Org. nr 559116-4420

 

1