Matlagningskurs online

matlagningskurs online 

Sedan 2013 har Kreativa Kök satt matglädjen i centrum. Vårt främsta syfte är att coacha dig till att få en enklare och smidigare vardag, utan att ge avkall på kvaliteten i det du och din familj äter. Tvärtom!

Vi har tidigare coachat privatpersoner i deras eget kök utifrån önskemål och kunskapsnivå. Genom våra onlinekurser i matlagning och matkunskap kan vi nå fler och du kan fortfarande gå kursen hemma hos dig själv. 

Vi har nu 2 onlinekurser ute: Laga Smakfull vegetarisk mat på förskolan med smidiga tekniker och den helt nylanserade kursen Konsten att göra det omöjliga möjligt. Den förstnämnda för förskolekocken som vill lära sig laga god, smakfull och smidig vegetarisk mat från grunden med moderna smaker. Den andra kursen är för dig som vill bli mästare i problemlösning. Läs mer om den här.

Några kommentarer från kursdeltagare som gått onlinekurser under pandemin och tidigare personliga coachningar:

”Du har förändrat mitt liv!”

Otroligt smart att gå kurs hemifrån och kunna arbeta med mina egna maskiner och redskap”.

”Praktiskt att gå kurs utan att behöva åka långt

aktuellt just nu

Janurarikampanj på Laga Smakfull vegetarisk mat på förskolan med smidiga tekniker. Nu 50% rabatt t o m 31 januari.

Boka här

Vår helt nya kurs Konsten att göra det omöjliga möjligt. Ibland känns problem övermäktiga och nästan omöjliga att lösa. I den här kursen får du skarpa tips och råd på hur du kan bli bättre på problemlösning och även förhindra att hamna i vissa av dem, genom att bland annat blir mer klarsynt. Kursledare Cecilia Walton. Detta är en kurs som går helt utanför mat och matlagning, men något som alla behöver! Du hittar mer information här.

 

KONTAKTA OSS

Postadress: Dr Widerströms gata 50  129 54 Hägersten
Tel: +46-070 684 16 65

Godkänd för F-skatt
Org. nr 559116-4420

 

1