Matlagningskurs online

matlagningskurs online 

Sedan 2013 har Kreativa Kök satt matglädjen i centrum. Vårt främsta syfte är att coacha dig till att få en enklare och smidigare vardag, utan att ge avkall på kvaliteten i det du och din familj äter. Tvärtom!

Vi har tidigare coachat privatpersoner i deras eget kök utifrån önskemål och kunskapsnivå. Genom våra onlinekurser i matlagning och matkunskap kan vi nå fler och du kan fortfarande gå kursen hemma hos dig själv. 

Vi håller nu på att producera inspelade kurser, så håll ut ett tag till. Våra livestreamade kurser har vi pausat ett tag. 

Häng gärna med på våra kostnadsfria inspirationswebinar. Läs mer om de längre ner på sidan.

Några kommentarer från kursdeltagare som gått onlinekurser under pandemin och tidigare personliga coachningar:

”Du har förändrat mitt liv!”

Otroligt smart att gå kurs hemifrån och kunna arbeta med mina egna maskiner och redskap”.

”Praktiskt att gå kurs utan att behöva åka långt

aktuellt just nu

Häng med på våra morgonwebinars fredagsmorgnar kl 8.00-8.30 via Zoom. Boka dig via kontaktformuläret nedan, så skickar vi länk. Glöm inte att ange datum. 

Schema för vårterminens inspirationspuffar 2023

20 jan: Laga mat med höjda matpriser. Få tips och handfasta råd om hur du kan hålla dina matkostnader på en rimlig nivå. 

17 feb: Sportlovsmat för tonåringar. Cecilia tipsar om hur du kan passa på att inkludera dina tonåringar i matlagningen under sportlovet.

17 mar: Lek fram veckans middagar. Cecilia tipsar om hur du kan få dina mindre barn intresserade och inkluderade i veckans middagar.

21 apr: Våga prova nya smaker. Att laga mat med nya råvaror kan vara utmanande och främmande för många. Cecilia tipsar om strategier för att både du och familjen ska våga prova. 

12 maj: Lyxiga tips med lägre budget för sommarens sammankomster. Står studentfirande för dörren? Eller kanske någon som fyller jämt? Cecilia ger tips på mat som känns lyxig och ändå håller en vettig budget!

16 jun: Sommarens utflyktsmat. Cecilia tipsar om mat på utflykten, som är smidig att förbereda.  

 

KONTAKTA OSS

Postadress: Dr Widerströms gata 50  129 54 Hägersten
Tel: +46-070 684 16 65

Godkänd för F-skatt
Org. nr 559116-4420

 

1