matevent, konferens & catering

MATLAGNINGSAKTIVITET 

En av våra mest populära tjänster är matlagningsaktiviteter, som förenar nytta med nöje på ett lättsamt sätt. Många säger att det är den bästa teambuildingen de gjort. På samma gång får deltagarna lära sig nya maträtter och äta god mat. Dessa går att göra både inomhus och utomhus över öppen eld.

 Sedan 2020 arrangerar vi även digitala matlagningsaktiviteter, som spar både tid, pengar och miljö då inte alla behöver resa till en och samma plats. En företagsaktivitet där alla är hemma i sina egna kök och lagar mat utifrån vår guidning. Mycket uppskattat och även smidigt när många skall delta! Detta är mycket bra de gånger när gruppen är utspridd i landet eller t o m i olika länder.

Konferens

Är man ute efter ett hel- eller halvdagspaket erbjuder vi även tjänster för mindre konferensgrupper. Läs mer om det och kontakta oss, så syr vi ihop något som passar er bäst.

catering

Vi erbjuder catering till konferenser och sammankomster och kan även addera andra tjänster som delar av koordineringen kring det. Vi kan även ha en kock på plats för att exempelvis grilla.

EVENT MED HÄLSA & HÅLLBARHET

Inom våra expertområden hälsa och hållbarhet utför vi kvalitativa kundaktiviteter i t ex dagligvaruhandeln och kan leverera catering till olika arrangemang. Det finns även möjlighet att hyra Cecilia som matprofil på t ex en mässa eller hälso- och hållbarhetstips för en e-handelsbutik.

KONTAKTA OSS

Postadress: Dr Widerströms gata 50  129 54 Hägersten
Tel: +46-070 684 16 65

Godkänd för F-skatt
Org. nr 559116-4420

 

1