konferens

flexibla KONFERENSER

För mindre konferensgrupper 10-30 personer eller max 50, kan vi ordna med mat och kaffe under dagen på er arbetsplats eller i en av de lokaler vi har tillgång till i Stockholmsområdet i och utanför tullarna. Vi kan addera matlagningsaktivitet som ett avbrott på lunchen eller som en kvällsaktivitet. Under rätt förutsättningar även laga mat över öppen eld. Det går även att boka föreläsningen Mat för livet, som vår föreläsare Cecilia Walton håller i. Mer om föreläsningar kan du hitta här.

Matlagning är en fantastisk gruppaktivitet som för människor samman. När vi lagar mat ute i naturen ställs samarbetet på sin spets både inom gruppen och gentemot övriga grupper, eftersom allting är betydligt mer primitivt. Det krävs samarbete för att tända veden och sedan samsas över elden och begränsat med utrustning. För matlagning över öppen eld föredrar vi att man inte är fler än 20 personer.

Behövs porslin, glas, stolar, bord och annat till konferensen kan vi koordinera det från någon av våra leverantörer, som hyr ut allt sådant.

Detta kan beställas i matväg av oss:

  • Frukostpaket
  • Lunch i låda eller som buffé 
  • Fika
  • Canapéer/finger food (se exempel nedan.
  • Bufféer (se exempel nedan)

 

KONTAKTA OSS

Postadress: Dr Widerströms gata 50  129 54 Hägersten
Tel: +46-070 684 16 65

Godkänd för F-skatt
Org. nr 559116-4420

 

1