OM KREATIVA KÖK

Vårt varför

Vår strävan är att bidra till förbättrad psykisk och fysisk hälsa hos såväl unga som gamla genom maten och måltiden. Parallellt driver vi utvecklingen av beteendeförändring hos konsumenter och andra delar av livsmedelskedjan för att accelerera utvecklingen av hållbara livsmedelssystem.

Cecilia Walton som äger och driver Kreativa Kök, är företagets kursledare och föreläsare. Hon är yrkesutbildad kock, diplomerad kostrådgivare (vid Svenska Näringsakademien) och certifierad Förändringsledare för hållbar mat genom programmet Diet For a Green Planet. Cecilia drivs av att se andra växa med nyvunnen kunskap, som deltagaren genast kan applicera i sin vardag både privat och i jobbet.

Våra tjänster

Mat är både glädje och allvar och därför har vi tjänster inom både event och utbildning. För att komma till förändring behöver vi inspiration till det. Därför är de mer eventbaserade tjänsterna minst lika viktiga. Våra matlagningsaktiviteter är väldigt uppskattade och kan läggas upp som en ren teambuilding eller i kombination med lärande om hälsosam och hållbar mat.

KONTAKTA OSS

Postadress: Dr Widerströms gata 50  129 54 Hägersten
Tel: +46-070 684 16 65

Godkänd för F-skatt
Org. nr 559116-4420

 

1