HYR CECILIA

PERSONLIGA KUNDUPPLEVELSER

Grym kundservice och upplevelser utöver det vanliga blir alltmer viktigt för att positionera sig och sticka ut. Särskilt i den fysiska butiken. Mat går att koppla på de flesta event och när temat är hälsa och/eller hållbarhet, är det suveränt att koppla på en matexpert på området. Det bidrar till att stärka ert varumärke. Företag inom dagligvaruhandeln och vitvarubranschen kan ha särskilt stor glädje och nytta av detta.

Cecilia Walton har vid flertalet tillfällen agerat matprofil vid matfestivaler (Vällingby och Haninge), Gastronord, ICA-butiker, ELON, för en köksknivsleverantör på Åhléns city samt vid receptframtagning för t ex  Frebaco Kvarn och som ambassadör för MSC (Organisationen för vildfångad miljömärkt fisk).

För livsmedelsbutiken inom e-handel tar Cecilia gärna fram recept under temat hälsa och hållbarhet och ger korta konkreta tips inom dessa områden. T ex en kombination av recept och videos.

Sedan 2015 har Kreativa Kök arbetat med kvalitativa kundupplevelser i butik, där vi bjuder på smakprover, recept och expertråd utifrån ett tema. Grundläggande är alltid hälsa och hållbarhet. Ett tema vi erbjuder är Mat och näring för barn och unga. ICA Nära Norrviken var först ut och är fortfarande en trogen kund till oss.

Om Cecilia

Cecilia brinner för att inspirera andra till mer hälsosam och hållbar mat, som självfallet också är god och enkel att tillaga!

Hon är utbildad kock, kostrådgivare och utbildad förändringsledare för hållbar mat och föreläser och utbildar regelbundet inom dessa områden. Hon har även jobbat som säljare i flera år och har lätt för att ta kontakt med era kunder som passerar på mässan eller i butiken. Sedan hösten 2020 har hon tränat upp förmågan att guida digitalt i matlagning och pratar engelska när det krävs. 

 Kontakta oss, så formar vi något som passar er verksamhet!

KONTAKTA OSS

Postadress: Dr Widerströms gata 50  129 54 Hägersten
Tel: +46-070 684 16 65

Godkänd för F-skatt
Org. nr 559116-4420

 

1