HYR CECILIA

Ert behov

Är ni ett företag inom eventbranschen, restaurangbranschen, livsmedelsbranschen eller elektronikbranschen som vill positionera er och/eller förstärka ert erbjudande inom hälsa och hållbarhet?

Cecilia Walton har vid flertalet tillfällen agerat matprofil vid matfestivaler (Vällingby och Haninge), Gastronord, ICA-butiker, ELON, för en köksknivsleverantör på Åhléns city samt vid receptframtagning för t ex  Frebaco Kvarn och som ambassadör för MSC (Organisationen för vildfångad miljömärkt fisk).

För livsmedelsbutiken inom e-handel tar Cecilia gärna fram recept under temat hälsa och hållbarhet och ger korta konkreta tips inom dessa områden.

Cecilia är utbildad kock, kostrådgivare och förändringsledare för hållbar mat och föreläser och utbildar regelbundet inom dessa områden. Hon har även jobbat som säljare i flera år och har lätt för att ta kontakt med era kunder som passerar på mässan eller i butiken.

Om Cecilia

Hon brinner för att inspirera andra till mer hälsosam och hållbar mat, som självfallet också är god och enkel att tillaga!

Utbildad kock, kostrådgivare och utbildad förändringsledare för hållbar mat och föreläser och utbildar regelbundet inom dessa områden. Hon har även jobbat som säljare i flera år och har lätt för att ta kontakt med era kunder som passerar på mässan eller i butiken.

I det nya normala där vi söker digitala lösningar är Cecilia en person att räkna med för live streaming eller inspelade videos.

 Kontakta oss, så formar vi något som passar er verksamhet!

Kontakta oss

Postadress: Dr Widerströms gata 50  129 54 Hägersten
Tel: +46-070 684 16 65

Godkänd för F-skatt
Org. nr 559116-4420

 

1