MATLAGNINGSAKTIVITET & konferens

Laga mat med oss

Sedan 2013 har vi arrangerat personliga och roliga matlagningsaktiviteter med tusentals deltagare. Många av våra kunder återkommer flertalet gånger, då upplevelsen har överträffat andra aktiviteter man gjort.

Vi har bred erfarenhet av att arrangera proffsiga matlagningsaktiviteter och kurser i de olika lokaler och kök som vi har tillgång till. Vi har även möjlighet att laga mat utomhus över öppen eld samt arrangera matlagningskurser online. Vi lagar gärna mat på temat hållbar mat.

Så här går det till

Matlagningsaktivitet live inomhus

Vi utformar en matlagningsaktivitet som passar era önskemål kring lokal och meny. Vi utgår från att gruppen är minst 10 personer och upp till ca 45 personer.  Vi hyr olika lokaler utefter behov och tillgänglighet. Var gärna ute i god tid minst 1 månad i förväg eller 2-3 månader inför högsäsong, så har vi större chans att hjälpa er!

I standardutförande ingår lokal, råvaror, kaffe, kockar, lån och av förkläde i kuvertpriset. Har man egen lokal eller vid utomhusmatlagning blir prislappen förstås annorlunda. Vi rekommenderar gärna passande vin och öl till och köper gärna in alkoholfritt på förfrågan. Vid bokning i god tid kan vi ansöka om tillfälligt serveringstillstånd om så önskas. Aktivitet + måltid pågår under 4 timmar. Vid ankomst bjuds på lite tilltugg, som passar bra till lite bubbel eller annan dryck som passar till.

Matlagningsaktivitet över öppen eld

Utomhusmatlagning över öppen eld är även ett mycket uppskattat alternativ.  Vi samlas vid en utsedd grillplats där vi  tänder elden med ved. Därefter lagar vi mat i 3-4 olika team. Det är en perfekt aktivitet för att lägga in tävlingsmoment mellan lagen. Vi använder gärna naturens resurser för att komplettera maten med garnering eller bär och svamp. Aktiviteten pågår under ca 3 timmar. Vi även göra ett hybridarrangemang där ett gäng är med live medan andra kan vara utspridda i grupper runtom i landet och hänga med via Teams eller Zoom. Den här aktiviteten kräver lite mer av gruppen i form av handlingskraft och samspel i och mellan grupperna.

Matlagningsaktivitet online

Cecilia lagar maten parallellt som hon guidar deltagarna via Zoom. Aktiviteten kan arrangeras på dagtid eller kvällstid 1-2 timmar. Perfekt som en AW-aktivitet med t ex 3 sorters finger food eller lunchmatlagning 1 timme. Alternativt mer avancerat med en trerätters under 2 timmar. Några dagar i förväg skickar vi recept, inköp och utrustningslista. Vid förfrågan kan vi även leverera en färdig matkasse med de ingredienser som behövs i Stockholmsområdet.

Kontakta oss för upplägg och lämpliga menyer.

konferens

Vi erbjuder konferenspaket för grupper 10-50 personer. Vi har möjlighet att ordna lokal och vi kan även komma till er arbetsplats i Stockholmsområdet. Paketet kan vara alltifrån heldag som inkluderar frukost, lunch och fika med matlagningsaktivitet som avslutning eller delar av det. Matlagning över öppen eld går också att ordna i kombination med konferensen om rätt förutsättningar finns i området. Till konferenspaketet kan föreläsningen Mat för livet bokas. Läs mer om våra föreläsningar här.

 

 

KONTAKTA OSS

Postadress: Dr Widerströms gata 50  129 54 Hägersten
Tel: +46-070 684 16 65

Godkänd för F-skatt
Org. nr 559116-4420

 

1