MATLAGNINGSAKTIVITETER

Laga mat med oss

Sedan 2013 har vi arrangerat personliga och roliga matlagningsaktiviteter med tusentals deltagare. Många av våra kunder återkommer flertalet gånger, då upplevelsen har överträffat andra aktiviteter man gjort.

Vi har bred erfarenhet av att arrangera proffsiga matlagningsaktiviteter och kurser i de olika lokaler och kök som vi har tillgång till. Vi har även möjlighet att laga mat utomhus över öppen eld samt arrangera matlagningskurser online. Vi lagar gärna mat på temat hållbar mat. 

 

Våra expertområden är Hälsa och Hållbarhet och vi utför gärna aktiviteten med detta som tema oavsett inne, ute eller livestreamat.

Så här går det till

Vi utformar en matlagningsaktivitet som passar era önskemål kring lokal och meny.

I standardutförande ingår lokal, råvaror, kaffe, kockar, lån och av förkläde i kuvertpriset. Har man egen lokal eller vid utomhusmatlagning blir prislappen förstås annorlunda. Vi rekommenderar gärna passande vin och öl till och köper gärna in alkoholfritt på förfrågan. Vid bokning i god tid kan vi ansöka om tillfälligt serveringstillstånd om så önskas.

Cook along digital matlagningsaktivitet. Cecilia lagar maten parallellt som hon guidar deltagarna via Zoom. Aktiviteten kan arrangeras på dagtid eller kvällstid 1-2 timmar. Perfekt som en AW-aktivitet med t ex 3 sorters finger food eller lunchmatlagning 1 timme. Alternativt mer avancerat med en trerätters under 2 timmar. Några dagar i förväg skickar vi recept, inköp och utrustningslista. Vid förfrågan kan vi även leverera en färdig matkasse med de ingredienser som behövs i Stockholmsområdet.

Vi skickar meny efter förfrågan, då det kan se så olika ut med de digitala alternativen. 🙂

Kontakta oss

Postadress: Dr Widerströms gata 50  129 54 Hägersten
Tel: +46-070 684 16 65

Godkänd för F-skatt
Org. nr 559116-4420

 

1