MATLAGNINGSAKTIVITET

Laga mat med oss

Sedan 2013 har vi arrangerat personliga och roliga matlagningsaktiviteter med tusentals deltagare. Många av våra kunder återkommer flertalet gånger, då upplevelsen har överträffat andra aktiviteter man gjort.

Vi har bred erfarenhet av att arrangera proffsiga matlagningsaktiviteter och kurser i de olika lokaler och kök som vi har tillgång till. Vi har även möjlighet att laga mat utomhus över öppen eld samt arrangera matlagningskurser online. Vi lagar gärna mat på temat hållbar mat. 

 

Våra expertområden är Hälsa och Hållbarhet och vi utför gärna aktiviteten med detta som tema oavsett inne, ute eller livestreamat.

Så här går det till

Matlagningsaktivitet live

Vi utformar en matlagningsaktivitet som passar era önskemål kring lokal och meny. Vi utgår från att gruppen är minst 10 personer och upp till 30-35 personer. Det finns möjlighet att arrangera detta för fler. Vi hyr olika lokaler utefter behov och tillgänglighet. Var gärna ute i god tid minst 1 månad i förväg eller 2-3 månader inför högsäsong, så har vi större chans att hjälpa er!

Utomhusmatlagning över öppen eld är även ett mycket uppskattat alternativ. Där kan vi även göra ett hybridarrangemang där ett gäng är med live medan andra kan vara utspridda i grupper runtom i landet och hänga med via Teams eller Zoom. Fråga oss om närmare beskrivning!

I standardutförande ingår lokal, råvaror, kaffe, kockar, lån och av förkläde i kuvertpriset. Har man egen lokal eller vid utomhusmatlagning blir prislappen förstås annorlunda. Vi rekommenderar gärna passande vin och öl till och köper gärna in alkoholfritt på förfrågan. Vid bokning i god tid kan vi ansöka om tillfälligt serveringstillstånd om så önskas.

 

Matlagningsaktivitet online

Cecilia lagar maten parallellt som hon guidar deltagarna via Zoom. Aktiviteten kan arrangeras på dagtid eller kvällstid 1-2 timmar. Perfekt som en AW-aktivitet med t ex 3 sorters finger food eller lunchmatlagning 1 timme. Alternativt mer avancerat med en trerätters under 2 timmar. Några dagar i förväg skickar vi recept, inköp och utrustningslista. Vid förfrågan kan vi även leverera en färdig matkasse med de ingredienser som behövs i Stockholmsområdet.

Läs gärna mer om de digitala här

KONTAKTA OSS

Postadress: Dr Widerströms gata 50  129 54 Hägersten
Tel: +46-070 684 16 65

Godkänd för F-skatt
Org. nr 559116-4420

 

1