Matlagningsaktivitet online

matlagningsaktivitet online med livestreamad guidning

Sedan 2013 har vi arrangerat personliga och roliga matlagningsaktiviteter med tusentals deltagare. Många av våra kunder återkommer flertalet gånger, då upplevelsen har överträffat andra aktiviteter man gjort. Under våren 2021 har vi byggt på vår kompetens med matlagningskurs online, s k cook alongs.

Vi har bred erfarenhet av att arrangera proffsiga matlagningsaktiviteter och sedan hösten 2020 startade vi s k cook along. En digital matlagningsaktivitet där vi leder gruppen via Zoom eller Teams. Här har vi möjlighet att ta emot stora grupper och som är utspridda över hela landet och även internationellt. Under våren 2021 har vi arrangerat flertalet cook alongs från 6-8 personer upp till ca 100 där deltagare varit med från andra delar av världen också. Det har varit väldigt uppskattat!

 

Nöjd kund: ”Tack för ett jättetrevligt evenemang, det var väldigt uppskattat av gänget som var med och det har varit många positiva kommentarer sedan fredags. Jag delar gärna era kontaktuppgifter till mina kollegor runt om i landet som också är sugna på liknande setup”

 

Så här går det till

Matlagningsaktivitet online eller även s k cook along är smidigt att göra som lunchaktivitet eller mot kvällen med t ex 3 sorters finger food eller trerätters och pågår 1-2 timmar. Efter att matlagningen är klar kan vi hålla mötet öppet för mingel om det önskas. 

Vår kock Cecilia lagar maten parallellt som hon pedagogiskt guidar deltagarna via Zoom eller Teams (om det krävs). Några dagar i förväg skickar vi recept, inköp och utrustningslista. Vid förfrågan kan vi även leverera en färdig matkasse i Stockholmsområdet med de ingredienser som behövs. Detta gör vi i samarbete med Smart Delivery som då aviserar alla deltagare dagen innan på SMS med ungefärlig leveranstid. De säkrar kylkedjan genom att de har bilar med kylanläggning.

När gruppen är fler än 15 deltagare har vi alltid med moderator/kommunikatör, som stödjer Cecilia i kommunikationen med deltagarna i bl a chatten och ser till att folk blir insläppta i mötet. 

Vid riktigt stora grupper och särskilda förfrågningar kan det krävas en tekniker och extra teknisk utrustning, för att kvalitetssäkra leveransen. I standardutförande har vi annars en kamera, som flyttas med vid behov av närbild. 

 

KONTAKTA OSS

Postadress: Dr Widerströms gata 50  129 54 Hägersten
Tel: +46-070 684 16 65

Godkänd för F-skatt
Org. nr 559116-4420

 

1